Sfaturi utile

Află câți bani poți economisi dacă alegi un filtru de apă!

Apa este elementul indispensabil vieții, este elementul vital ce ține pământul viu. Nu e de mirare că apa acoperă 71 de procente din suprafața pământului. Acest mare procentaj este împărțit, la rândul său, în mai multe categorii printre care și apa fluvială și cea potabilă. Astfel, atunci când vine vorba de propria sănătate și calitatea alimentelor pe care le consumăm, recomandarea specialiștilor este să le alegem pe cele de calitate înaltă. În cazul apei nu există o alegere mai bună decât un filtru de apă cu 3 nivele ce poate fi atașat direct sub chiuveta cu o baterie cu 3 cai pe ea: o cale pentru apă caldă, o cale pentru apa rece și una pentru cea filtrată.

CÂT AI ECONOMISI DACĂ AI AVEA UN FILTRU DE APĂ

Deja știi din nenumăratele spoturi publicitare că pentru o viață sănătoasă se recomandă cel puțin 2 litri de apă pe zi. Acest lucru înseamnă că într-o săptămână un singur om consumă circa 15 litri de apă, adică 3 bidoane de 5 litri. Prețul mediu pentru un bidon este de 5 lei, iar pe săptămână ajunge un singur om să cheltuiască 15 lei doar pentru apa de consum. Un an are 52 de săptămâni, ceea ce înseamnă că pe an, un singur om cheltuie 52*15=780 de lei. Un filtru de apă cu o capacitate de filtrare extrem de mare, de la aquaroo.ro poate fi achiziționat mici, iar mentenanța costă aproximativ 200 de lei pe an. Calculele sunt simple și ne este ușor să înțelegem diferența de preț. Ba mai mult, achiziționarea unui filtru vine la pachet cu o serie de avantaje:

  • Economisești mult. Un filtru de apă se recomandă a fi schimbat o dată la doi ani, iar din calculele pe care le-am făcut împreună mai devreme, cred că e de la sine înțeles că economisești de 20 de ori mai mult decât cumpărând apă din comerț. Conform principiului ROI (return your investment), a avea un filtru este cea mai bună alegere.
  • Spune „adio calcarului”. Dacă folosești apă filtrată chiar și atunci când gătești, poți să spui „adio” calcarului care se depune pe vase sau chiuvetă. Datorită tehnologiei avansate de filtrare, filtrele cu membrana osmoză inversă de 0.0001 microni, reușesc să elimine până la 99,8% din impuritățile biologice de tipul virușilor și rețin elementele chimice nocive pentru corpul și sănătatea omului.
  • Ești mai ECO și îți aduci aportul calitativ și cantitativ în menținerea echilibrului ecosistemului în care trăim. Sticlele în care este îmbuteliată apa, sunt făcute din plastic, iar deseori, aceste sticle de plastic ajung în oceane și distrug ecosistemele acvatice. A avea un filtru, înseamnă a scădea drastic cantitățile de plastic produse, din pricipiul cererii și ofertei.
  • Mai mult loc în casa ta. Câți dintre noi au coșuri separate pentru fiecare tip de deșeu reciclabil? Răspunsul este simplu – puțini. În contrast cu cei care reciclează sunt cei care aleg să păstreze bidoanele din varii motive, unii dintre noi ajung să se și împiedice de nenumăratele sticle de plastic.
  • Ai mereu la îndemână apă curtă 100%. Ai în casa ta mereu la îndemână apă curată ce poate fi folosită la alimente sau pentru consum. Atunci când vrei să bei o cafea, fii sigur că apa filtrată va scoate în evidență gustul intens al cafelei, pentru că apa nefiltrată conține minerale care diminuează gustul original.

Filtrele de pe aquaroo.ro sunt de înaltă calitate, ceea ce oferă un gust plăcut și sănătos apei pe care o consumi, eliminând până la 99,99% din bacteriile și virușii din apă. Au fost realizate nenumărate experimente în care s-a demonstrat că apa de la robinet este mai bună decât cea din comerț, dar niciuna nu se compară cu apa filtrată care are o calitate superioară față de celelalte sticle. Ba mai mult, 80% din prețul apei din comerț, este, de fapt, prețul sticlei de plastic.

Fie că-ți dorești un filtru de apă pentru familia ta, fie că-ți dorești unul pentru afacerea ta, cea mai bună alegere este achiziția unui filtru de pe site-ul aquaroo.ro. Intră pe site-ul nostru care îmbină balanța dintre preț accesibil și calitate superioară și alege filtrul ce va da o nouă viață corpului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *